Найщасливіші люди – ті, хто вміє допомагати іншим

Бути добрим, робити добрі справи, допомагати людям – всьому цьому вчать нас з самого дитинства, і з ранніх років всі знають, як треба правильно чинити. Доброта дійсно починається з малого. Загалом, доброта - це перш за все діло. До того ж справжній добрий вчинок завжди робиться безкорисливо. Він чиниться «за порухом душі».

Роблячи добрі справи безкорисливо, ми допомагаємо комусь поліпшити своє життя, а значить, міняємо і весь цей світ в цілому. Сама людина змінюється внутрішньо, стає кращою, чистішою і не тільки допомагає іншим, але і виправляє своє життя.

Мабуть, у нашому непростому світі складно творити добро. Проте, у непростому сьогоденні є багато небайдужих людей. Прикладом цього можуть бути учні початкових класів В’язівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та їх батьки.
В кінці навчального семестру був проведено ярмарок, зібрані кошти з якого вирішили використати на облаштування початкової школи. В результаті активної співпраці було зібрано чималий капітал! Частину коштів витратили на відновлення футбольного поля (а саме воріт). За активної участі батьків Охмака Ю. В. , Чумичева Р.В. , Одерія Т.О. та інших за короткий термін, на радість дітям ворота з’явилися. Тому такий добрий жест від всього батьківського колективу заслуговує на вдячність. Та й батьки розуміють, що все робиться для дітей.

Найщасливіші люди – ті, хто вміє допомагати іншим просто по волі своєї душі. І для них це так само природно, як дихати.

Добрі вчинки приностять радість не тільки оточуючим людям, але і тому, хто їх робить.

/Files/images/IMG_20180611_110935.jpg/Files/images/IMG_20180611_111011.jpg/Files/images/IMG_20180517_103157.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.