Розуміючи мир

Учні 6 класу та класний керівник, учитель англійської мови Л.М.Сало взяли участь у міжнародному двомовному проєкті РОЗУМІЮЧИ МИР ГО "Ми відстоюємо майбутнє" (осіння сесія 2021 року).

Впродовж п'яти тижнів ми досліджували дуже важливі для майбутніх лідерів поняття (мужність, співчуття, терпіння, свобода, творчість, уява, унікальність, радість, співпраця, мрії, оптимізм, переконання, допитливість, повага, порядок, відповідальність, мета, надійність, довіра, вибір). Ми навчалися бути партнерами у стійкості та можливостях і поступово йти до миру та порозуміння, працюючи у робочих зошитах, наданих нам організаторами проєкту, обговорюючи теми у класі, створюючи в групах постери, казки, виголошуючи мотиваційні промови, знімаючи відеоролики, беручи участь у цікавих тематичних вправах по темі проєкту.

Проєкт дав нам багато переваг. Оскільки він двомовний, ми мали можливість додатково працювати та вдосконалювати англійську; ми стали дружнішими, більш толерантними, оскільки працювали в командах, ставили спільні цілі й разом ішли до мети; ми розвивали креативність, логічне і критичне мислення, виконуючи завдання; ми вчилися гарно висловлюватися та слухати один одного. І найголовніше - ми йшли до розуміння миру, адже лише мирна людина, яка живе в мирному середовищі, може стати успішною й затребуваною в сучасному світі.

Ми щиро вдячні ГО "Ми відстоюємо майбутнє" і консультанту Барбарі Легер за можливість взяти участь у проєкті та за відеозустрічі й приємне спілкування в зумі під час роботи над проєктом.

Відео презентація проєкту

/Files/images/IMG_20211201_175713.jpg

/Files/images/IMG_20211124_150358.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.