Урок звитяги

Урок звитяги

14 жовтня для нас, українців, велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА і День захисника і захисниць України. Отож, у п’ятницю перший урок ми присвятили саме цим подіям. Головною метою якого було гідно відзначити подвиг захисників і захисниць України, які чинять запеклий опір окупаційним військам у російсько - українській війні.

У нашому закладі освіти 14 жовтня 2022 року класні керівники з 1 по 11 класи провели Урок звитяги, присвячений Дню захисників та захисниць України.

Ми згадали героїчну історію нашої держави, імена людей, які, не шкодуючи власного життя, захищали і зараз захищають рідну землю. Так було, є і буде, поки існує світ. Пооворили про роль Збройних сил Україні , обговорили із учнями цінності, за які боряться захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, волю, соборність, гідність України та українців. Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність.

Вся наша шкільна родина вірить, що незабаром усе це жахіття скінчиться: українці здобудуть довгоочікувану перемогу, наші захисники та захисниці повернуться додому, ми разом відбудуємо села та міста, відновимо економіку, настане тиша, спокій, мир, бо кожен з нас молиться, по-своєму, але молиться та вірить у щасливе майбутнє. Слава Україні!

/Files/images/7865675.png

/Files/images/987690.png

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.