Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму, пропаганди правил дорожнього руху серед учнів, підвищення рівня інформаційно – просвітницької роботи з 14 по 20 листопада 2022 року в нашому закладі освіти був організований і проведений Тиждень безпеки дорожнього руху під єдиним гаслом: « Безпека понад усе!»

Педагог – організатор Шевченко Ю.В. та вчителі основ здоров’я Діденко О.М. та Коваль В.І. розробили план заходів проведення Тижня.

Понеділок в нас розпочався з єдиного національного уроку «Будь помітним на дорозі» в рамках національного проєкту «Безпечна країна» , де всі класні керівники зі своїми здобувачами освіти в онлайн- режимі говорили про власну безпеку на дорозі.

Протягом тижня були проведені ряд бесід з учнями та батьками з питань безпеки дорожнього руху. Діти переглядали презентації під гаслом:«Безпека на дорогах – це відповідальність кожного» та відео«Будь помітним на дорозі».

В кожному класі пригадали обов’язки і права пішоходів, велосипедистів. Учні 5-6 класів брали участь у вікторині- презентації «Світло, що рятує життя». Всі класи мали змогу долучитися до онлан -уроку з безпеки дорожнього руху.

Головною метою даного тижня було донести дітям розуміння того, що дотримання правил дорожнього руху є найкращим засобом самозахисту на дорозі. Пам’ятаймо, що бути обережним на дорозі – це не боягузтво, а здоровий глузд!!!

/Files/images/700.png/Files/images/600.png/Files/images/500.png/Files/images/400.png

/Files/images/1 (1).png

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.