ДЕВ'ЯТИКЛАСНИКИ - СПРАВЖНІ ТУРИСТИ

Відзначаючи День туризму, здобувачі освіти 9 класу зі своїми батьками та класним керівником Чорногал В.О. вирушили на екскурсію Золотою підковою Черкащини з метою розширити географію рідного краю, відвідати музей відомого українського письменника-прозаїка, нашого земляка, І.С. Нечуя-Левицького та поринути у пізнавальну розповідь про події Другої світової війни, які відбувалися в минулому столітті на Україні, зокрема на Корсунщині.

Тому погідного сонячного вересневого дня група охочих до мандрівки дітей та батьків взяли курс на Стеблів, малу батьківщину І.С. Нечуя-Левицького. Продовжувач справи свого батька Хавруся С.Л., відомого дослідника творчості прозаїка, екскурсовод Хаврусь А. С. провів незабутню екскурсію про життя і творчість свого письменника-односельця. Переходячи із зали в залу будинку-музею, діти мали можливість поринути у атмосферу XIX сторіччя, доторкнутися до особистих речей знаменитого письменника.

Потім учні спустилися до Нечуєвої криниці, де б’є джерело кришталево чистої води, та поклали квіти до пам’ятника І.С. Нечую-Левицькому і його героїні, Нимидорі. А також відвідали відомі скелі Росі – Бурлачка та Нечуєва, – де любив відпочивати і творити І. Нечуй-Левицький.

У Корсунь-Шевченківському музеї Другої світової війни мандрівники поглибили свої знання з історії Корсунь-Шевченківської битви та дізналися багато нових фактів.

Поїздка завершилася розвагами та смачною кавою в одній із піцерій Корсуня.

Безмежно радісні, задоволені, у хорошому позитивному настрої всі повернулися додому.

/Files/images/20190928_101644.jpg

/Files/images/20190928_103111.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.